tiistai 19. heinäkuuta 2011

Vihreiden vanhukset irtisanoutuivat tasa-arvosta

Vanhuus ja vanhoillisuus kulkevat valitettavan usein käsi kädessä. Vihreiden nuorisojärjestö ViNO ilmoitti ajavansa monia ihmisiä rakastavien polyamoristien avio-oikeutta, sillä nykyinen avioliittolaki syrjii useampaa puolisoa halajavaa. Vihreiden johto kuitenkin ilmoitti haluavansa syrjiä polyamoristeja.

ViNOn puheenjohtajan, Inka Venetvaaran mukaan useat ihmiset todistetusti elävät polyamoristisissa suhteissa, joten polyamoria tulisi tästä syystä laillistaa. Lain ei pitäisi sulkea pois tilanteita, joissa ihmiset jo nykyään elävät.

Virallisen statuksen puuttuessa polyamoristit siis eivät saa mm. adoptoida. Vihreiden fundamentalisinen johto voisi päivittää itsensä nykyaikaan.

Myös television kanssa suhteessa elävät ovat edelleen ahtaalla, ja poliitikot suhtautuvat heidän avioitumis-unelmiinsa sydämettömästi nauraen. Yhdenvertaisuusyhdistys toivoo ViNOn liittyvän televisio-ihmis-avioliiton puolustajiin, kun SeTA on osoittanut olevansa kovin konservatiivinen yhteistyötaho.

Jokainen tehköön mitä haluaa, kunhan ei satuta muita. Niinpä televisio-avioliittojen lanseeraaminen on täysin perusteltua, ja senki aika varmasti koittaa vielä. Toivottavasti mahdollisimman pian! Avioliittolain ei tule määritellä aviopuolisoiden sukupuolta, lajia tai määrää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti